Over ons

De boerderij kent en lange geschiedenis en is al sinds 1938 in het bezit van de familie van 't Hoog.
Niet alleen het woonhuis is nog geheel authentiek ingericht, ook de koeienstallen, de hooiberg en de oude paardenstal zijn nog in vroegere staat. "Het is net alsof de tijd hier 100 jaar heeft stilgestaan", aldus de eigenaar Kees van 't Hoog.

Wat de paarden betreft is alles met haar tijd meegegaan; op de boerderij worden al vele jaren kwaliteitsfriezen gefokt en beleerd. De doelstelling van onze fokkerij is het fokken van zowel het moderne luxe type als het originele barokke type. De merries en dekhengsten worden zorgvuldig bij elkaar gezocht om paarden te fokken met een fiere houding, imponerende bewegingen en een werkwillig karakter.

Wij hebben momenteel een vijftal prachtige fokmerries op stal staan die allemaal bekroond zijn met het sterpredicaat evenals vele van hun nakomelingen. Onze paarden worden geroemd om hun eerlijke en betrouwbare karakter. Zij zijn werklustig en hebben een rastypisch exterieur met prachtige sprekende hoofden en veel behang.

Dit alles wordt ondersteund door een team van enthousiaste mensen. De paarden krijgen zo dagelijks de aandacht, verzorging en beweging die zij verdienen. De dieren lopen verspreid over de 20 hectare die het bedrijf toebehoren. Op dit zelfde stuk grond kunnen weidevogels ongestoord voort leven. De boerderij is aangesloten bij vogelbeheer Midden Delfland.